Liviu Dragnea, huiduit la ieşirea din DNA. Pentru ce a fost chemat de procurori
Autor: Andreea Cosma pe 26 iul 2021, 13:24 | Politică

captura video Antena 3

Liviu Dragnea a ieşit în huiduieli din sediul DNA, unde a fost chemat de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat.

„De asta m-a chemat (să i se aducă la cunoștiință că se menține sechestrul în dosarul Teldrum - n.r.). De obicei astea se dau la avocați. În ziua respectivă chiar le-au spus dimineață că o să le ia avocații și peste două ore au spus că trebuie să vin personal”, a spus Liviu Dragnea la ieșirea de la DNA.

El a afirmat că trebuia să meargă la medic luni, „la niște analize, la 12.00”.

Liviu Dragnea a fost convocat la DNA, luni, la ora 13.00. Fostul lider al PSD a fost așteptat la intrarea în DNA de circa 20 de susținători, o femeie aruncând cu ouă și iaurt în doi protestatari „rezist”.

Susținătorii lui Dragnea aveau pancarte cu mesaje precum „Opriți hărțuirea nevinovaților” și „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.

"Unde sunt banii din sănătate? Noi pe Dragnea îl iubim. Dânsul a dat pensii, salarii. Ăştia ce au dat? Nimic. Domnul Dragnea nu este infractor. Au tăbărât toţi pe el", spune o femeie în vârstă.După ce Dragnea a intrat în sediul DNA, între cele două părţi au izbucnit şi conflicte fizice.S-a aruncat inclusiv cu ouă şi iaurt, din partea unor femei în vârstă, ţinta fiind cunoscutul protestatar Ceauşescu, dar şi un reporter şi un fotograf.

În iunie 2020, la trei ani de la demararea anchetei Teldrum, Liviu Dragnea a trecut de la calitatea de suspect la cea de inculpat. În acest dosar, fostul lider al PSD este acuzat de abuz în serviciu și deturnarea unor fonduri europene.

Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri