Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liberalii boicotează ședința de plen a Senatului: "PSD vrea conservarea unor privilegii pentru parlamentarii lor"
WhatsApp
Liberalii nu vor participa la ședința de plen a Senatului, susținând că social-democrații vor din nou majoritatea în BP pentru a "pune pe ordinea de zi toate atrocitățile de proiecte pe care le visează noaptea”, afirmă Alina Gorghiu. 

"Senatorii PNL au refuzat să gireze prin prezența la plenul Senatului această majoritate toxică a PSD. Motiv pentru care astăzi am decis să nu participăm, să nu girăm acest plen fizic pe care PSD l-a convocat având doar două motive. PSD dorește să schimbe componența Biroului Permanent pentru a avea din nou majoritatea singuri să poată pune pe ordinea de zi toate atrocitățile de proiecte pe care le visează noaptea și doresc acest plen pentru a putea respinge cererea de reexaminare formulată de președintele României pe proiectul care prevede amânarea alegerilor parlamentare”, spune senatorul PNL Alina Gorghiu.

PSD vrea conservarea unor privilegii

 

Ea face un apel la senatorii celorlalte partide „să nu cadă în capcana PSD”.

"Îi rugăm să nu participe la acest plen fizic pentru că PSD nu are altceva în cap decât conservarea unor privilegii pentru parlamentarii lor încă trei luni de zile”, adaugă Gorghiu, potrivit Mediafax.

Ea spune că există și două excepții pentru care senatorii PNL vor intra în sala de plen pentru a vota punctual: inițiativa „Fără penali în funcții publice”, pentru a vota ”pentru”, precum și pentru legea care prevede amânarea alegerilor locale, pentru a vota „împotrivă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel