Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, apel pentru persoanele vârstnice: „Dragi pensionari, nu vă expuneți inutil unui risc uriaș!”
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a făcut astăzi un nou apel către persoanele în vârstă prin care le roagă să stea acasă pentru a nu se expune riscului de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus.

„Toate datele o arată și situația de până acum din România o confirmă: noul coronavirus are o particularitate aparte și poate fi letală într-o proporție mult mai mare pentru persoanele în vârstă față de cele tinere.

În țările puternic afectate de acest virus, majoritatea covârșitoare a deceselor s-au înregistrat în rândul persoanelor de peste 65 de ani, oameni care au imunitatea mai scăzută și suferă și de o serie de alte probleme de sănătate, cum se întâmplă de fapt de multe ori după această vârstă.

Dragi pensionari, nu vă expuneți inutil unui risc uriaș! Limitați orice deplasare în afara domiciliului, cu excepția celor de strictă necesitate. Este singura cale prin care puteți să vă protejați și să-i protejați și pe ceilalți de boala și suferința pe care le provoacă acest virus.

Dragi români, într-o cumplită ironie a sorții, a-i ajuta pe ceilalți înseamnă astăzi și în săptămânile care vor veni a sta departe de ei. Oricât de crud și paradoxal ar suna acest lucru este adevărat. Menținerea distanțării sociale este calea care ne va scoate la lumină după această incredibil de dificilă perioadă. Să avem așadar în aceste zile mare grijă de părinții și bunicii noștri, dar de la distanță”, este apelul făcut de către președintele Klaus Iohannis către persoanele vârstnice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel