Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, la Craiova: Astăzi sunt un OLTEAN împreună cu oltenii mei
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a fost aplaudat la scenă deschisă la Craiova.

Președintele le a- spus că știe ce are de făcut, dar trebuie să le facă împreună cu PNL, iar pentru asta PSD trebuie înlăturat de la putere mergând la vot.

Klaus Iohannis le-a spus celor din Craiova că este oltean și se bucură că este împreună cu oltenii lui la această întâlnire.

„Aţi început, am început împreună foarte bine. Acţiunea de strângere de semnături a fost un real succes şi acest succes vi se datorează vouă. Felicitări! Este enorm. 2,2 milioane semnături din care peste un sfert de milion de aici, din Oltenia. Asta arată ceva, asta arată că România ne vrea. Am fost ieri şi am depus aşa cum scrie în lege cererea mea de a fi înscris pe lista candidaţilor pentru Preşedinţia României. Împreună cu mine au fost foarte mulţi liberali şi în faţa sediului ne-am făcut poze, ne-am aplaudat reciproc şi cineva mă întreba: domnule preşedinte, dvs. de ce mai vreţi un mandat? Eu de ce mai vreau un mandat? Trebuie să mergem puţin în urmă şi să vedem de ce vrem noi, voi şi cu mine, să conducem România”, le-a spus Iohannis oltenilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel