Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, DECLARAŢII: "Nu au rezistat TENTAŢIEI PĂGUBOASE!"
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a susținut marți o alocuțiune în cadrul evenimentului „Future Skills & Future of Work”, organizat de Liga Studenților Români din Străinătate. Şeful statului a vorbit depsre stadiul educaţiei ndin România şi a acuzat modul defectuos în care a guvernat PSD-ALDE în acest domeniu.
presidency.ro

"Multe dintre modificările legislative recente nu au făcut altceva decât să bulverseze sistemul românesc de învățământ.

De aceea, când am lansat proiectul 'România Educată', am pornit de la ideea că este esențial să consultăm cât mai mulți actori din domeniu, pentru a integra într-un concept unitar inițiativele acestora.

Miniștrii pe care PSD i-a perindat la Ministerul Educației nu au rezistat însă tentației păguboase de a face politici educaționale după ureche, cu mici modificări haotice aduse cel puțin lunar actualului sistem.

În ultimii trei ani, România a fost ținută în loc de o guvernare preocupată doar să rezolve problemele penale ale liderilor, un timp extrem de important furat dezvoltării noastre.

Nu acesta este drumul României educate, nu aceasta este direcția pe care oamenii au ales-o pentru țara lor pe 26 mai, prin votul dat la referendum.

În orice caz, trebuie să ne fie clar un lucru: fără o abordare strategică asupra relației dintre educație și economie nu putem să prosperăm într-o epocă dinamică, axată pe inovare", a spus prşeedintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel