Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis: „Da, mă voi vaccina public împotriva Covid-19!”
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, că se va vaccina anti-Covid și că o va face public, dacă se va considera că acest lucru ar putea ajuta, ca exemplu pentru cei mai sceptici.

Întrebat în cadrul conferinței de presă de miercuri, dacă se va vaccina „public”, pentru a da un exemplu celor mai sceptici, șeful statului a spus că o va face.

„Dacă se crede că asta ar ajuta, da, cu plăcere, cum să nu, nu am nicio problemă cu asta. Eu sunt pentru vaccinare, personal sunt pentru vaccinare”, a spus Klaus Iohannis.

 

Orban: „Vaccinarea împotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie”

 

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, că vaccinarea împotriva noului coronavirus nu va fi obligatorie.

„Nu mai avem mult. Deja e clar că este în fază finală de avizare cel puțin un vaccin dacă nu și mai multe vaccinuri. Campania (de vaccinare-n.r.) nu va fi obligatorie. Autoritățile nu pot să oblige pe cineva să se vaccineze. Noi putem să le arătăm toate avantajele vaccinării, noi putem să încercăm să îi convingem să se vaccineze, dar evident nu putem obliga pe cineva să se vaccineze. Desigur că vaccinarea e cea mai bună soluție de a nu contracta această boală. O campanie reușită de vaccinare este cea care poate să ne conducă la revenirea la normalitate, într-un orizont de timp rezonabil. Eu zic că suntem aproape, se vede deja luminița de la capoătul tunelului”, a declarat luni premierul Ludovic Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel