Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis, cerere URGENTĂ pentru Parlament: „Să ia în dezbatere ACUM legea care clarifică carantina și izolarea“
WhatsApp
Klaus Iohannis le-a transmis, după vizita la Cantacuzino, un mesaj membrilor Parlamentului, în contextul creşterii alarmante a numărului de cazuri de infectare cu Covid-19 de astăzi.

„În loc să fim toţi de aceeaşi parte, politicienii să sprijine Guvernul şi împreună să-i convingem pe români că este o treabă foarte serioasă, vedem că sunt politicieni care încearcă să exploateze electoral această pandemie. Este eronată calea şi vreau să mă adresez şi politicienilor şi Parlamentului: suntem într-o situaţie foarte complicată. Este momentul să lăsăm divergenţele politice de-o parte şi să ne concentrăm pe soluţiile care sunt absolut necesare în această perioadă.

Solicit Parlamentului să ia în dezbatere în regim de urgenţă legea care clarifică carantina şi izolarea pentru a preda autorităţilor acest instrument extrem de important în perioada de pandemie. Nu e momentul să disperăm, dar nici să lăsăm garda jos. Virusul nu ține cont de granițe, de legi, dar noi avem cel mai important instrument să ne protejăm - conștiința noastră.

Să nu ne imaginăm că dacă plecăm la munte sau la mare scăpăm de virus. Virusul merge cu noi. Haideți să respectăm indicațiile specialiștilor pentru a putea trece cu bine de acestă perioadă dificilă.

Suntem încă în pandemie. Pe de altă parte, nu putem închide țara și să plecăm. Dacă vrem să se miște economia, să putem merge la mare sau la munte, trebuie să respectăm aceste norme“, a afirmat președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel