Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Kelemen Hunor: "Vreau voturile românilor. Am o viziune pentru țară"
WhatsApp
Kelemen Hunor a declarat, luni, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu", că vrea să obțină la alegerile prezidențiale și voturile românilor, pentru că are o viziune pentru această țară. Liderul UDMR a susținut că România stă foarte prost la veniturile bugetare. 

"Eu mă voi adresa și românilor. La alegerile prezidențiale ar fi culmea să nu mă adresez și românilor. Vreau și voturile românilor fiindcă mă consider un om politic responsabil, care are o viziune pentru această țară, nu numai pentru maghiari. Nu văd niciun lucru care e de blamat.

Dincolo de atribuțiile constituționale, trebuie să vorbim despre unde suntem și unde trebuie să ajungem. Cele două principii care trebuie cumva readuse, respectul și încrederea. Trebuie câteva priorități formulate de către președinte, interne și în relațiile noastre internaționale.Sunt patru domenii în care președintele trebuie să spună ce crede și ar trebui să împingă societatea în acea direcție: infrastructură mare, educație, sănătate și relații internaționale. În infrastructură dacă nu vom reuși să facem ceva vom pierde pariul în această zonă. În educație, dacă tot spunem că România educată, dar nu facem nimic, pierdem, nu investim în viitor", a spus Kelemen Hunor, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu", potrivit Mediafax.

Prezidențiabilul UDMR a adăugat că România stă prost la capitolul venituri bugetare.

„Noi la veniturile bugetare stăm foarte foarte prost. trebuie să intoduci câteva chestiuni care funcționeză în alte țări, casele de marcat online. Trebuie să mai reduci fiscalitatea și să faci mai predictibil tot ce faci în politica fiscală", a subliniat Hunor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel