Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italian, stors de bani de amanta româncă. Bărbatul riscă acum să-și piardă familia. Poliția a intervenit
WhatsApp
Un italian din Genoa, în vârstă de 45 de ani riscă să-și piardă familia după ce relația cu o amantă românca de 25 de ani a degenerat și a fost nevoit să cheme poliția. 

Cei doi aveau o relație de câteva luni. Italianul a fost fermecat de frumusețea româncei mult mai tânără decât el. Acesta a vrut să-și arate aprecierea oferindu-i bani, urmând ca ea să se mulțumescă cu statutul de amantă și să nu-l deranjeze. Relația s-a desfășurat fără probleme timp de mai multe luni: se vedea cu italianul mai în vârstă de câte ori aveau ocazia iar acesta îi oferea diverse sume de bani.

Româncă a vrut însă să obțină mai mulți bani de la italian si i-a cerut 1500 euro. Acesta a refuzat să-i ofere suma, iar fata a început să-l amenințe că îi va contacta soția și familia pentru a-i povesti despre infidelitatea acestuia. Românca a continuat să-l amenințe, iar genovezul a contactat poliția pentru organizarea unui flagrant. 

Femeia a fost oprită în apropierea gării Sampierdarena, imediat după ce a retras banii trimiși de italianul de 45 de ani. Femeia a fost reținută și i s-a dat mandat de arestare pentru șantaj în formă continuată. Acesta se află acum la închisoarea Pontedecimo. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel