Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un tânăr ROMÂN a fost găsit MORT în propria casă. Tudor avea doar 33 de ani
WhatsApp
Tudor Codău, un tânăr român în vârstă de 33 de ani a fost găsit mort la Chiusi, Toscana, în casa sa, în Via Cassia Aurelia, în apropiere de Rione Carducci, Italia.  
Un român a fost la un pas de moarte în Italia, după ce acoperișul casei sale a căzut peste el în timpul nopții / Sursa foto: captură primapaginachiusi.it

Potrivit primapaginachiusi.it, Tudor locuia singur și lucra la compania de floricultură Margheriti. De câteva zile nu s-a mai prezentat la serviciu și, în final, cineva a alertat carabinierii care au găsit trupul fără viață în baia de acasă. Personalul medical din 118 și legistul au stabilit faptul că moartea a fost din cauze naturale.

Ipoteza unei supradoze a fost exclusă. Băiatul nu avea antecedente penale și nici nu a fost raportat vreodată la poliție sau la autorități. A fost unul dintre numeroșii muncitori de origine străină, angajați în afaceri locale. Probabil o boală bruscă (atac de cord) a fost cauza morții. Nu avea rude apropiate în oraș, nimeni nu l-a căutat, doar colegii de serviciu, când după zile de absență au început să-și pună întrebări.

Faptul că a trăit singur nu i-a permis, dacă ar fi fost posibil, să solicite ajutor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel