Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român şi-a făcut cadou mai multe parfumuri fără să le plătească. Metodă ingenioasă găsită de tânăr 
WhatsApp
Un român în vârstă de 21 de ani a fost reţinut de carabinierii din Pesaro, după ce proprieatrul unei parfumerie a raportat linsa unor parfumuri. 
parfumuri_furate

Tânărul este un vechi cunoscut al poliției. El a fost văzut pe o bancă din parcul bibliotecii San Giovanni, de către carabinierii Compagnia care operau împreună cu colegii din stația Pesaro. Românul avea un plic mare, iar, la vederea oamenilor legii, a mers să se ascundă în tufișuri.

Carabinierii l-au reţinut şi au verificat plicul care era protejat cu şase foi metalice, pentru a evita controalele antifurt la ieșirea din magazine. În interiorul plicului erau parfumuri în valoare de peste 500 de euro, care fusese furate în urmă cu o jumătate de oră de la dintr-o parfumerie din Via dei Partigiani.  Proprietarul magazinului a denunțat furtul, povestind că un băiat a trecut pe la magazin de unde a cumpărat o periuță de dinți, însă a ieşit cu o pungă suspectă. 

Românul a fost reţinut, iar parfumurile au fost returnate proprietarul. În urmă cu o lună, românul a mai fost implicat în alte două furturi, pentru care fusese arestat. A reuşit să sustragă o pereche de pantaloni dintr-un magazin din centrul istoric din Pesaro, iar apoi mai multe haine și accesorii, scrie centropagina.it.

Atunci, tânărul a plătit o amendă de 400 de euro şi a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare. De data asta, va achita şi o amendă  de 400 de euro, deoarece a încălcat măsurile dispuse prin noul decret, care limitează deplasările  inutile prin municipiul pentru limitarea răspândirii COVID.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel