Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român s-a înecat în apele agitate ale mării Ligurice. Emanuel a ignorat steagul roșu, afișat de salvamari
WhatsApp
Un român de 45 de ani din Moncalieri și-a pierdut viața în apele mării Lingurice. Omul a fost adus înapoi la țărm de câțiva surferi și de salvamari.

Tragedie pe mare în Savona în jurul orei 11, ieri dimineață, unde un bărbat și-a pierdut viața, înecat în apa din Fornaci, lângă Bagnarci. La fața locului au ajuns și o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă.  

Conform celor reconstruite, bărbatul de 45 de ani, de origine română, care locuia în Moncalieri, lângă Torino, s-ar fi scufundat în apă mării, în zona gurii Letimbro, dar  fost luat de valurile agitate. Cadavrul a fost observat de doi surferi care l-au recuperat și l-au adus la mal cu ajutorul salvamarilor de la Bagnarci și Bagni Barbadoro. 

În ciuda steagului roșu afișat de unitățile de salvamari, românul Emanuel Timaru s-a scufundat în apele agitate ale mării. Alături de el erau și trei prieteni care, conform celor povestite chiar de ei, și-au petrecut noaptea pe plaja de lângă gura Letimbro. În timp ce erau în aplă, doi dintre prietenii au observat că bărbatul de 45 de ani are probleme și nu se putea întoarce la țărm din cauza valurilor mari. Au încercat să ajungă la el, dar nu au reușit, relatează genova.repubblica.it.

După ce doi surferi au observat cadavrul și l-au adus înapoi la țărm, au intervenit și medicii de la Serviciul 118 și crucea de aur Albissola. În ciuda intervenției la timp a cadrelor medicale, românul de  45 de ani nu a putut fi salvat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel