Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a sunat soția și i-a spus că se aruncă în aer împreună cu cei doi copii. Pedeapsa primită de bărbat
WhatsApp
Un român stabilit în Italia a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, după ce a amenințat că se aruncă în aer cu tot cu cei doi copii ai săi. 

Incidentul s-a petrecut la începutul anului 2019, în localitatea Desio, atunci când românul în vârstă de 45 de ani a aflat că soția sa vrea să divorțeze. El și-a ieșit din minți și a amenințat că se aruncă în are alături de cei doi copii pe care îi are.

Românul s-a blocat în casă cu cei doi copii, o fată de 12 ani şi un băiat de 11 ani, a dat drumul la gaze, a luat o bricheta şi şi-a anunțat soţia ce urmează să facă. 

Polițiștii sosiți la fața locului au reușit să-l captureze pe român, profitând de faptul că fiica acestuia le-a deschis rapid ușa, scrie ilgiorno.it.

Judecătorii Tribunalului din Monza l-au găsit vinovat de tentativă de omor și l-au condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, din care se vor scădea şapte luni petrecute de acesta în arest preventiv sau arest la domiciliu.

Pe lângă pedeapsa cu închisoare, românul trebuie să achite și daune în valoare de 5.000 de euro, bani pe care soţia lui ar urma să-i cheltuiască în folosul copiilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel