Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, devenit „celebru“ prin hoţiile săvârşite la înălţime. Cum opera bărbatul 
WhatsApp
Un român de 35 de ani, cunoscut foarte bine de oamenii legii din Vicenza, pentru furturile sale în apartamentele situate la etajele superioare, cu un cazier lung şi condamnări, s-a întors în închisoare. Pentru modul în care opera a fost supranumit de poliţişti „hoţul acrobat“.  

N.M. Toropoc a ajuns din nou în închisoare la decizia judecătorului Mantovani, fiind acuzat de furt și port ilegal de cuțite. 

Românul a comis cel mai recent jaf la apartamentul unuia dintre compatrioții săi. Victima, care locuiește în Santa Bertilla, s-a întors acasă, pe 21 iunie, realizând că lipsește un rucsac din apartamentul său. În rucsac avea portofelul cu acte şi carduri de credit. Deoarece în casă era o cameră de supraveghere, imaginile cu jaful au ajuns la poliţie, scrie vicenzatoday.it.

A doua zi, proprietarul apartamentului l-a întâlnit pe  hoţ apropierea casei şi i-a cerut să-i înapoieze bunurile bunurile furate. Deoarece hoţul a refuzat, proprietarul bunurilor furate a sunat la 113. În acest moment, criminalul a scos un cuţit şi l-a rănit pe bărbatul jefuit , care are nevoie de 10 zile de spitalizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel