Italia. Un român căutat pentru crimă s-a înjunghiat și și-a dat foc înainte să-l prindă carabinierii
Autor: Liviu Ludovic pe 21 ian 2020, 09:55 | Internațional

Un român din Italia a șocat polițiștii care încercau să-l prindă. Bărbatul s-a înjunghiat și și-a dat foc, în încercarea de a scăpa de oamenii legii.

Capturarea lui Petru Lucaci, un român de 60 de ani din Italia, a fost la un pas să se transforme în tragedie, scrie bresciaoggi.it. Dat în urmărire pentru tentativa de ucidere a unui ucrainean în vârstă de 26 ani, românul a fost interceptat aseară pe strada via Dolarici din localitatea Desenzano (provincia Brescia).

Agenții au reușit să blocheze autoturismul marca BMW condus de român într-un sens giratoriu, însă în momentul în care aceștia s-au apropiat de mașină, românul s-a înjunghiat și a dat foc unei canistre de benzină care o transporta pe scaunul din față.

Oamenii legii au nu au stat pe gânduri și au intervenit rapid, reușind să-l salveze. Polițiștii l-au scos la timp pe românul de 60 de ani din mașină, al cărui trup era deja învăluit de flăcări.

La fața locului au sosit pompierii din Desenzano și o ambulanță. După ce i-a fost acordat primul ajutor, Petru Lucaci a fost transportat cu ambulanța la un spital din Brescia. Bărbatul este acum arestat în spital.

foto: bresciaoggi.it

Vezi și: Italia. Un român a fost arestat, după ce a fost prins furând de la bolnavi în stadiu terminal

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri