Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, care cerșea bani pentru o asociație fantomă pentru peroanele cu dizabilități, săltat de carabinieri
WhatsApp
Carabinieri din  Verolanuova au prins, în flagrant, un cetățean român, care cerșea bani în parcarea supermarketului Famila din Ghedi.
Italia. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat după ce a pipăit două femei pe o stradă comercială

În timpul unui serviciu, în vederea preveniri  furturile și înșelăciunile din Ghedi, o patrulă a carabinierilor a verificat, în parcarea supermarketului Famila, un cetățean român, care strângea bani și semnături, pentru o asociație a persoanele cu dizabilități.

Investigațiile  au dovedit că asociația era inexistentă și, prin urmare, donațiile adunate, aproximativ 150 de euro, găsite în buzunarele românului, au fost confiscate, relatează vivicentro.it.

Condus la Comandamentul Companiei Carabinierilor, românul a fost identificat și i s-au luat amprentele digitale ale degetelor, pentru a fi introduse în baza de date a poliției italiene. Bărbatul a fost denunțat pentru hărțuire și cerșetorie. De asemenea, carabinierii au depus, la Prefectura din Brescia, solicitare în vederea emiterii unui ordin de expulzare a românului din Italia, în conformitate cu articolul 21 din Decretul legislativ 30/2007.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel