Italia. Un român a provocat haos în Anzio. A bătut mai mulți trecători și le-a furat telefoanele mobile
Autor: Liviu Ludovic pe 13 ian 2020, 18:08 | Internațional

Un român a fost arestat în Italia, fiind acuzat că, alături de alți 3 tineri au jefuit mai mulți trecători din localitatea Anzio.

Carabinierii din Anzio au arestat un român, care împreună cu alți trei tineri, un tunisian și doi italieni, au semănat panică în localitatea din provincia Roma. 

Oamenii legii au fost chemați de urgență în Nettuno, un tânăr pakistanez susținând că a fost bătut și jefuit de patru bărbați. După ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii au identificat patru tineri căutați deja, fiind bănuiți că au comis mai multe fapte de acest gen. 

Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au fost prinși două ore mai târziu, după o urmărire în trafic ca-n filme. Poliţiştii au tras nu mai puțin 12 focuri de armă înainte de a-i putea captura. Tinerii au fost prinși într-un blocaj organizat într-un sens giratoriu.

Odată reținuți, oamenii legii au stabilit că banda de tâlhari acționează de o lună în centrul orașului Anzio, fiind suspecți în nu mai puțin de 10 astfel de fapte. 

Infractorii atacau oameni pe stradă și le furau bunurile. În câteva cazuri, victimele au fost și bătute, după ce au rezistat. 

Cei patru au fost transportați la închisoarea Velletri.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri