Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a intrat în casa fostei iubite și a lovit-o pe femeie și pe noul ei partener cu o bară de fier
WhatsApp
Un bărbat a intrat în casa fostei sale iubite din Vercelli (Italia) și a lovit-o pe femeie și pe noul ei partener cu o bară de fier. Bărbatul de 41 de ani a fost reținut de carabinieri și acuzat de furt calificat și vătămare corporală.
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  

S-a întâmplat la Vercelli, unde carabinierii au intervenit după ce o femeie a sunat la poliție pentru a îl denunța pe fostului ei iubit, care a pătruns în locuința sa, unde a agresat-o pe femeie și pe noul ei iubit. Aceasta, împreună cu actualul partener, au primit îngrijiri de urgență la spitalul din Vercelli, iar prognosticul este de 8 și, respectiv, 21 de zile de spitalizare pentru traumatisme și traumatisme craniene, provocate de bara de fier pe care fostul iubit a avut-o cu el.

Românul, în vârstă de 41 de ani, a distrus și câteva obiecte de mobilier din locuința fostei iubite. După ce carabinierii l-au oprit, aceștia au găsit asupra sa și telefonul femeii, pe care l-a furat în timpul atacului.

Bărbatul de 41 de ani a fost reținut și acuzat de furt calificat și vătămare corporală.

 

Și-a jefuit fosta iubită și a dispărut

 

Cazurile de violență în rândul românilor din Italia sunt tot mai numeroase. Un alt român din Bologna, în vârstă de 27 de ani, și-a jefuit iubita și nu a mai fost de găsit. Totul după ce aceasta l-a părăsit.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe internet. Ea, o italiancă în vârstă de 46 de ani, și el, un bărbat de origine română, în vârstă de 27 de ani. Acesta din urmă a folosit un nume fals, iar după mai bine de un an de relație, fără a-și dezvălui identitatea adevărată, bărbatul a devenit din ce în ce mai agresiv și a început să își agreseze iubita.

Mai mult, în luna iunie a anului trecut, acesta i-a furat  geanta și mașina. Femeia l-a părăsit în cele din urmă și a raportat totul la poliție, dar tânărul ar fi continuat să o caute. Pe 19 iulie, el a fost arestat preventiv, însă până ieri, bărbatul de 27 de ani nu a fost de găsit. Recent, el a fost localizat și arestat în apropierea casei fostei sale iubite, din zona Fossolo, de către ofițerii de la postul de poliție Bolognina Pontevecchio. El este acuzat acum de agresiune, jaf și distrugere. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel