Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a accidentat grav un scuterist, s-a dat jos din mașină să vadă ce a făcut, apoi a fugit de la fața locului
WhatsApp
După ce a accidentat grav un bărbat care călătorea cu un scuter, un șofer român a coborât din mașină, s-a uitat la victima sa, care acum este internată în stare gravă la spitalul Borgo Trento, apoi se urcă înapoi în mașină și fuge de la fața locului.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, puțin după ora 16, în Viale del Lavoro, în fața centrului comercial Comet. Șoferul român, de 43 de ani, a fost găsit rapid de autorități, identificându-l prin intermediul numărului de înmatriculare al mașinii Fiat 500 pe care o conducea. El s-a întors la locul accidentului voluntar, dar a declarat că a împrumutat mașina,

Accidentul s-a petrecut ieri, când un veronez în vârstă de 43 de ani, care călătorea cu un scuter Yamaha, a fst accidentat violent de șoferul român, aflat la volanul Fiat-ului. Șoferul scuterului a fost aruncat la pământ și a suferit traume și răni foarte grave. După ce a fost resuscitat la fața locului de către salvatori, a fost condus în cod roșu la Polo Confortini din Borgo Trento.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH )

Deja cercetat pentru vătămări grave, fugă de la fața locului și tentativă de omor, infracțiuni care, pe lângă pedepse grele, includ și suspendarea permisului de conducere timp de cinci ani (dacă ar fi găsit pozitiv pentru alcool sau droguri) risca arestarea. „Ceea ce s-a întâmplat este un fapt foarte grav, este încă un caz de piraterie pe drumurile noastre, în ciuda regulilor mai stricte care au intrat în vigoare de cinci ani încoace”,  a declarat comandantul poliției locale, Luigi Altamura, citat de L-arena.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel