Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tinerii angajați de la pompe funebre demisionează în masă: "Îți trebuie sânge rece"
WhatsApp
Cotidianul italian la Stampa publică povestea unui patron de pompe funebre din Bergamo, a cărui muncă traversează momente dramatice. 

Antonio Ricciardi, în vârstă de 49 de ani, director al unei firme de pompe funebre din Bergamo a povestit situația dramatică pe care o traversează regiunea și cum se resimte totul la nivelul afacerii pe care o conduce.

Bărbatul povestește că afacerea este una de familie, dar în ultima perioadă a avut nevoie de forțe suplimentare pentru că în martie a avut peste 1100 de înmormântări, atât cât aveau într-un an întreg.

Pentru a face față dificultăților, chiar dacă armata și-a oferit ajutorul pentru transportul cadavrelor în crematoriul din afara provinciei, Ricciardi a angajat tineri, dar aceștia au demisionat: „Nu este o muncă pentru toți. În același timp, ai nevoie de sânge rece pentru transportul cadavrelor," a povestit acesta, conform la Stampa. 

Mulți dintre tineri s-au scuzat spunând că le este teamă să nu se infecteze. Ricciardi spune că la rândul său, pentru a-și proteja familia, și-a amenajat un dormitor la sediul firmei, cu absolut tot ce trebuie pentru a putea dormi acolo. 

„Soția mea îmi lasă ceva în afara ușii și când mă duc, o salut la fereastră. Ea și cele două fiice ale mele sunt mereu în mintea mea. Speranța este să ne întoarcem în curând pentru o plimbare frumoasă la munte," a povestit acesta. 

Reamintim că serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat joi seară că bilanţul epidemic este de 13.915 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 115.242.

[citeste si]

 

 

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel