Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânără româncă, scalpată într-un atelier auto ilegal: Autoritățile NU cred că a fost un accident
WhatsApp
O tânără româncă de  26 de ani este în stare gravă la spital, după ce a fost scalpată de un lift hidraulic dintr-un atelier auto ce funcționa ilegal. Fata și-a prins părul într-un mecanism, iar forța utilajului i l-a smuls cu tot cu scalp.

Atelierul auto din Occhieppo Superiore funcționa ilegal. Acesta fusese închis în octombrie 2018 de carabinierii inspectoratului de muncă și silvic pentru că nu avea autorizație de funcționare. 

Părul lung al româncei, rezidentă în Biella, ar fi fost prins în sistemul hidraulic de ridicare care i-a smuls scalpul, înainte ca cei prezenți să poată reacționa la strigătele de durere ale victimei. Pielea capului a fost efectiv jupuită, potrivit La Stampa. 

Iubitul ei, tot de naționalitate română, care era cu ea în atelierul ilegal al prietenului său pentru a finaliza unele reparații la Bmw-ul lui, a dus-o la secția de urgență a spitalului Ponderano, de unde a fost transportat la CTO pentru a fi supus unei intervenții de reconstrucție.

Având în vedere durerea de nesuportat din cauza rănii deschise,  ea a fost puternic sedată, atât de mult încât, deocamdată, nu a fost posibilă o interogare a femeii pentru clarificarea dinamicii faptelor.

Accident sau pedeapsă?

 

Agenții echipei mobile care investighează incidentul nu sunt convinși în totalitate că a fost doar un accident. 

Pentru a clarifica într-o bună măsură faptele,  ascensorul hidraulic unde fata ș-ar fi prins părul  va fi supus unei expertize tehnice. Dacă experții vor constata că utilajul este pus în funcțiune doar atunci când este apăsat butonul - prin urmare, în cazul eliberării, acesta se oprește instantaneu - versiunea accidentului  ar cădea cădea, iar investigațiile ar lua o direcție complet diferită. 

De asemenea, nu este clar cum ar putea continua să funcționeze un atelier total abuziv, deja preluat și închis de carabinieri, fiind investigate și aceste fapte. 

 

*Imaginea are rol pur ilustrativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel