Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânără româncă, moarte cumplită: „O mamă abandonată de toți. I-au luat băiatul și nu-l lasă nici la înmormântare“
WhatsApp
Ana Maria D. o româncă de doar 36 de  ani, a decedat recent la Genova, în Italia, răpusă de o tumoră. În afară de o mătușă, nu o va conduce nimeni pe ultimul drum. Cei doi copii ai săi, de 11 și 10 ani, au fost separați: Fata în România, băiatul în plasament, în Italia. O poveste sfâșietoare.  

„Această fată este o româncă de a noastră abandonată de toți, singură printre străini. S-a stins la doar 36 de ani. Miercuri sau joi, nu știu încă precis o dată, o vor înmormânta în Italia. Dacă sunteți prin apropriere de Lavagna provincia di Genova, măcar o lumânare să-i aprindeți. Mama de doi copii, pe unul dintre ei l-au luat în plasament, aici, în Italia. Nu-l lasă nici la înmormântare să se ducă. 11 ani băiatul și 10 fata (fata a rămas în țară )... r.i.p. odihnește în pace, suflet nevinovat. A luptat până în ultimul moment pentru copiii ei“,  este mesajul Ionelei Daniela pe un grup dedicat românilor din Italia.

Femeia spune că Ana Maria a fost răpusă în spitalul din Genova de o tumoră. Băiețelul, care era cu ea în Italia, a fost luat în plasament într-un centrul din Genova. Tânăra mai spune că familia fetei, adică doar o mamă paralizată și o mătușă, nu are posibilitatea de a lua în țară și băiatul, având deja fetița de care are grijă. Mai mult, Ana Maria nici nu va fi condusă pe ultimul drum de cei apropiați. 

„O diasporeană, este a noastră!“

 

„Am luat legătură cu rudele ei. Mama ei este paralizata la pat. O să vină o mătușa de a ei“, mai spune femeia. 

Zeci de români din Italia au reacționat la această tristă poveste.

„Trist! Nimic nu o mai poate aduce printre noi! Sper să găsească luminița de la capătul tunelului! O diasporeană, este a noastră!
Să-i aprindeți o lumânare!“,scrie Sorin.

„Doamne ferește... Dumnezeu s-o odihnească în pace... săracii copii... ce tragedie“

„Doamne ce situație delicată și foarte tragică! Dumnezeu sa o ierte!“ 

„Ce durere când ai nevoie de cineva și ești abandonată de toți. Dumnezeu s-o odihnească în pace și sper măcar să ajungă copilașul in România, la bunici, decât aici in plasament“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Povestea Mea Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel