Italia. Tânăr român, prins la șase ani de la comiterea unui jaf
Autor: Nicoleta Baciu pe 23 feb 2021, 10:52 | Social

italia roman prins politie

Poliția rutieră din Arezzo a oprit, ieri seara, în zona autostrăzii Badia al Pino, o mașină în care se afla o familie de româno, compusă din 5 persoane: mama, tatăl și trei copii, dintre care unul de 20 de ani.

 

 

Era în jurul orei 21.30 când patrula subsecțiunii Battifolle a interceptat un BMW, cu numere de înmatriculare românești, în care călătorea o întreagă familie: mama, tatăl și trei copii, dintre care unul era adult, de 20 de ani.

Pasagerii nu au putut explica scopul călătoriei și prezența lor în Italia, de aceea oamenii legii au însoțit familia de români la secția de poliție. Prin verificarea amprentelor digitale, s-a constatat că pe numele tânărului de 20 de ani fusese emis un ordin de închisoare, emis de Parchetul pentru Minori din Roma. Tânărul care fusese implicat într-un jaf, în anul 2015, la Roma, trebuia să execute 4 luni în închisoare și să plătească o amendă de 120 de euro, relatează teletruria.it.

Deoarece, românul a comis jaful când era încă minor, a fost condus la închisoarea pentru minori din Florența pentru a executa pedeapsa impusă.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri