Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: Tânăr ROMÂN, luat pe sus de polițiști după ce a vrut să se AUTOSATISFACĂ în fața unei mame cu un BEBELUȘ în brațe
WhatsApp
Un tânăr român de 29 de ani a fost condamnat la un an de închisoare, după ce s-a masturbat în public, chiar în fața unei femei cu un bebeluș în brațe, în centrul localității Bottagisio din Italia.

Prin clipe complet neplăcute a trecut  o femeie care, ieri după-amiază, stătea liniștită pe o bancă dintr-un parc din Bottagisio, Italia. Femeia, care avea în brațe un copil de 10 luni, s-a trezit de-odată cu un tânăr în fața ei, care după ce și-a dat jos pantalonii, a început să se masturbeze în fața ei.

Femeia a sunat imediat la 113, iar polițiștii din cartier împreună cu două echipaje Volanti au intervenit imediat încercuind bărbatul descris de victimă și blocându-l exact în timp ce acesta era pe punctul de a hărțui o altă femeie.

Arestat pentru fapte obscene pe un loc public, românul de 29 de ani, cu domiciliul în Italia, a fost prezentat în această dimineață în fața judecătorului care, după validarea arestării, în rit direct, l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare, relatează larena.it

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel