Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Tânăr român evadează din arest și produce un accident după ce se urcă beat la volan
WhatsApp
Un român de 34 de ani reușește să scape din arest, se îmbată, apoi se urcă la volanul mașinii și produce un accident.
Sursa foto: captură milanotoday.it

Un român, arestat la domiciliu, a reușit să evadeze din locuința în care instanța îl plasase și s-a îmbătat la volan. După un ur de sâmbătă seară prin orașul italian Arezzo, șoferul a pierdut cntrolul volanului și s-a răsturnat.  Din fericire nu au fos implicați și alți participanți la trafic, împiedicând producerea unui accident mult mai grav.

Protagonistul a fost identificat drept un român de 34 de ani, care sâmbătă, la ora 11.15, undeva în centrul orașului s-a răsturnat u mașina, un Fiat Punto. Din fericire se afla singur la bord și a reușit să iasă singur din mașina răstunată, nevătămat. După ce au constatat că nu a fost rănit, au remarcat că aceta era într-o avansată stare de ebrietate, ptrvit corrieredearezzo.com.it.

Dar surpriz cea mare a venit abia când i-au verificat actele și au observat că bărbatul ar fi trebuit să fie în arest, autoritatea judiciară luând împotriva sa măsura arestului la domiciliu. Poliția locală a raportat incidentul la parchet și magistratul de serviciu a dispus ca românul să fie dus acasă.

Acum românul de 34 de ani trebuie să răspundă și pentru infracțiunea de evadare, conducere a unui vehicol în stare de ebrietate și refuzul de a se supune testelor toxicologice. Mai mult, lui i-a fost retras permisul de conducere. Aceste noi acuzații i-ar putea schimba măsura judiciară într-una mai aspră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel