Italia: Tânăr român evadează din arest și produce un accident după ce se urcă beat la volan
Autor: Nicoleta Nicolau pe 14 ian 2020, 09:25 | Internațional

Sursa foto: captură milanotoday.it

Un român de 34 de ani reușește să scape din arest, se îmbată, apoi se urcă la volanul mașinii și produce un accident.

Un român, arestat la domiciliu, a reușit să evadeze din locuința în care instanța îl plasase și s-a îmbătat la volan. După un ur de sâmbătă seară prin orașul italian Arezzo, șoferul a pierdut cntrolul volanului și s-a răsturnat.  Din fericire nu au fos implicați și alți participanți la trafic, împiedicând producerea unui accident mult mai grav.

Protagonistul a fost identificat drept un român de 34 de ani, care sâmbătă, la ora 11.15, undeva în centrul orașului s-a răsturnat u mașina, un Fiat Punto. Din fericire se afla singur la bord și a reușit să iasă singur din mașina răstunată, nevătămat. După ce au constatat că nu a fost rănit, au remarcat că aceta era într-o avansată stare de ebrietate, ptrvit corrieredearezzo.com.it.

Dar surpriz cea mare a venit abia când i-au verificat actele și au observat că bărbatul ar fi trebuit să fie în arest, autoritatea judiciară luând împotriva sa măsura arestului la domiciliu. Poliția locală a raportat incidentul la parchet și magistratul de serviciu a dispus ca românul să fie dus acasă.

Acum românul de 34 de ani trebuie să răspundă și pentru infracțiunea de evadare, conducere a unui vehicol în stare de ebrietate și refuzul de a se supune testelor toxicologice. Mai mult, lui i-a fost retras permisul de conducere. Aceste noi acuzații i-ar putea schimba măsura judiciară într-una mai aspră.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri