Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Șofer român, prins beat la volan. Conducea cu 40 de kilometri și vorbea la telefon
WhatsApp
Poliția rutieră Rivoli a oprit, ieri, un automobil, care se deplasa cu 40 de kilometri pe șoseaua de centură nordică în direcția autostrăzii către Valsusa , iar șoferul  vorbea la telefon.
Italia. Șofer român, prins beat la volan. Conducea cu 40 de kilometri și vorbea la telefon

Șoferul, cetățean român, în vârstă de 36 de ani, rezident la Torino, a fost oprit după ce a trecut de bariera Rivoli Bruere de pe șoseaua de centură nordică în direcția autostrăzii către Valsusa.

Agenții de poliție au devenit suspicioși, deoarece automobilul pe care îl conducea se deplasa cu o viteză mică, care nu depășește 40 de kilometri pe oră. Când ofițerii s-au apropiat de mașină, au văzut că șoferul avea și un telefon mobil în mână și nu purta centură de siguranță.

Prin urmare, automobilul a fost tras imediat pe dreapta, iar șoferul român a fost verificat cu alcooltestul. A rezultat un nivel de alcool de cinci ori mai mare decât cel permis pe Tangenziale din Rivoli, relatează lagendanews.com

Polițiștii rutieri i-au retras permisul auto și l-au denunțat pe șoferul român pentru conducere în stare de ebrietate. De asemenea, a fost amendat pentru crearea unui pericol în trafic, pentru că nu purta centura de siguranță și pentru că a folosit telefonul mobil în timp ce conducea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel