Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Românul care a înjunghiat un conațional din cauza unei datorii, arestat pentru tentativă de omor
WhatsApp
În urma investigațiilor, forțele de ordine de la Comisariatul din Cerignola, au arestat un bărbat, de 36 de ani, cetățean român, acuzat de tentativa de omor și rănire. Scandalul sângeros a avut loc, pe 8 iunie, în Cerignola, în via Ausiliatrice, lângă o brutărie. 
Italia. Românul care a înjunghiat un conațional din cauza unei datorii, arestat pentru tentativă de omor

Un român a fost rănit în abdomen de un conațional. De asemenea, au fost răniți și alți trei bărbați, de naționalitate română, care au intervenit pentru a aplana conflictul. O ceartă dintre doi români s-a transformat într-un scandal violent. În timpul ciocnirii violente, unul dinte protagoniști a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe rival în abdomen. Alți trei români au intervenit pentru înăbușirea scandalului, dar au suferit și ei răni ușoare.

În prezent, victima se afla la spital în stare critică, relatează immediato.net. Tot la spital a fost adus și agresorul, el având răni ușoare. De îngrijiri medicale au avut nevoie și martorii, trei români, care au intervenit pentru aplanarea disputei. Polițiștii secției de poliție Cerignolan au demarat o anchetă, pentru a stabili motivele scandalului sângeros. Cel mai probabil, cearta a pornit pe fondul consumului de alcool.

Citiți și: Italia. Român, înjunghiat de un conațional, după o ceartă. Au fost răniți și cei care au sărit să-i despartă

Anchetatorii au interogat martorii, au analizat imaginile de la sistemul de supraveghere video din zonă și au constatat că agresorul l-a înjunghiat pe adversar, apoi a rănit alte trei persoane care au intervenit, relatează lattacco.it.

Cearta ar fi pornit de la o datorie pe care victima urma să o întoarcă atacatorului. Românul, grav rănit, a fost internat la Spitalul Cerignola, cu un prognostic confidențial, și a fost, de urgență, supus unei intervenții chirurgicale. Doi dintre cei trei bărbați răniți au raportat răni ușoare, iar cel de-al treilea - răni grave. Agresorul, după ce a primit tratament medical, a fost arestat pentru tentativă de omor și rănire și dus la închisoarea Foggia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel