Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Românul, care a încercat să-și seducă fiica vitregă cu votcă și mesaje pe WhatsApp, s-a dat drept victimă ca să scape
WhatsApp
Un român, de 28 de ani, este cercetat de polițiștii din Verona, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă, de doar 14 ani. Fara a reușit să reziste avansurilor și a sunat de una singură la carabinieri.
Italia. Un român a încercat să-și seducă fiica vitregă cu votcă și mesaje pe WhatsApp

"Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!", le-a spus polițiștilor, la telefon, fata 14 ani, după ce bărbatul s-a năpustit asupra ei. Carabinieri s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit-o pe fată tulburată, mama ei era supărată, iar bărbatul - beat și agresiv.

Incidentul a avut loc pe data de 10 iunie. Fata le-a povestit agenților cum bărbatul i-a făcut avansuri sexuale, profitând de lipsa temporară a mamei. Inițial, acesta s-a apropiat de ea, i-a dat să bea votcă, pe care fata a scuipat-o imediat, după care a îndemnat-o să fumeze. În scurt timp, bărbatul a devenit agresiv. A luat-o pe copilă în brațe și a încercat să o ducă în pat. Fata a reușit însă să se baricadeze în camera ei, scrie Corriere del Veneto.

 

"Te iubesc. Te vreau mai mult decât o fiică"

 

După ce fata s-a izolat în cameră, bărbatul a încercat să o convingă cu mesaje pe WhatsApp. "Pot să te văd. Vin la tine, vrei? Vrei să înveți mai târziu... apoi să ștergi mesajele?". Apoi, a început să o asalteze verbal: "Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru... Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine... Te-am adus în cameră pentru că te iubesc... te plac... pot măcar să te sărut?".

Italia. Un român a încercat să-și abuzeze sexual fiica vitregă de 14 ani: "Te plac foarte mult. Rămâne secretul nostru". Coversațiile pe WhatsApp l-au dat de gol

Conform sursei citate, bărbatul a început să îi trimită inimioare pe internet. "Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru", i-a spus el. "Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?", i-a răspuns fata, încercând să tragă de timp.

 

Românul le-a spus polițiștilor că el ar fi "victima"

 

Adolescenta a sunat la poliție, dându-le agenților și capturi de ecran cu mesajele primite. Procuratura din Verona a propus imediat un ordin de protecție, pe care judecătorii l-au aprobat. Bărbatul nu mai are voie să o contacteze pe minoră sau să meargă în locurile frecventate de aceasta, inclusiv în casa ei sau la școală, cât timp polițiștii continuă cercetările. Audiat de carabinieri, bărbatul a prezentat o altă versiune a poveștii și a insistat că fata a fost cea care i-a făcut avansuri.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel