Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, SALVATĂ de la înec de un italian. Bărbatul n-a ezistat și a sărit imediat în apa rece a mării
WhatsApp
O româncă în vârstă de 46 de ani a fost salvată de la înec de un italian. Bărbatul nu a stat pe gânduri și s-a aruncat în apa rece a mării când a auzit țipetele. 

Caz impresionant în Lido delle Nazioni (provincia Ferrara), acolo unde un italian de 56 de ani a reușit să salveze de la înec o româncă.  

Incidentul s-a petrecut miercuri, 21 octombrie. Potrivit publicației Il Resto del Carlino, românca, rezidentă la Forlì, se plimba pe malul mării la Lido delle Nazioni, o localitate turistică.

Românca salvată de la înec e în afara oricărui pericol

 

La un moment dat, femeia s-a urcat pe niște stânci, însă a alunecat și a căzut în apă. Un italian în vârstă de 56 de ani, cu inițialele P.G., a auzit strigătele femeii care cerea ajutor. Acesta nu a stat pe gânduri și s-a aruncat imediat în apa rece a mării pentru a-i salva viața româncei. La fața locului se afla încă o femeie care a apelat imediat serviciile de urgență.

Bărbatul a reușit să ajungă la mal împreună cu românca. Între timp, la fața locului a ajuns și o salvare care i-a acordat femeii primul ajutor și a transportat-o la spitalul din Lagosanto pentru investigații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel