Italia. Româncă, SALVATĂ de la înec de un italian. Bărbatul n-a ezistat și a sărit imediat în apa rece a mării
Autor: Liviu Ludovic pe 23 oct 2020, 16:45 | Internațional

O româncă în vârstă de 46 de ani a fost salvată de la înec de un italian. Bărbatul nu a stat pe gânduri și s-a aruncat în apa rece a mării când a auzit țipetele. 

Caz impresionant în Lido delle Nazioni (provincia Ferrara), acolo unde un italian de 56 de ani a reușit să salveze de la înec o româncă.  

Incidentul s-a petrecut miercuri, 21 octombrie. Potrivit publicației Il Resto del Carlino, românca, rezidentă la Forlì, se plimba pe malul mării la Lido delle Nazioni, o localitate turistică.

Românca salvată de la înec e în afara oricărui pericol

 

La un moment dat, femeia s-a urcat pe niște stânci, însă a alunecat și a căzut în apă. Un italian în vârstă de 56 de ani, cu inițialele P.G., a auzit strigătele femeii care cerea ajutor. Acesta nu a stat pe gânduri și s-a aruncat imediat în apa rece a mării pentru a-i salva viața româncei. La fața locului se afla încă o femeie care a apelat imediat serviciile de urgență.

Bărbatul a reușit să ajungă la mal împreună cu românca. Între timp, la fața locului a ajuns și o salvare care i-a acordat femeii primul ajutor și a transportat-o la spitalul din Lagosanto pentru investigații.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri