Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, înnebunită după haine: A scos cuțitul la o vânzătoare și, apoi, și-a înfipt unghiile în gâtul unui polițist
WhatsApp
Poliția de Stat din Sanremo a arestat o tânără de 34 de ani, de origine română, acuzată de tâlhărie, rezistență în fața unui funcționar public, precum și vătămare a unui funcționar public. Femeia este acuzată că a jefuit un magazin și, după ce a fost depistată de agenții de poliție, s-a opus arestării. 
Italia. O româncă recalcitrantă a atacat agenții de polițiștie și a amenințat o vânzătoare cu un cuțit

În după amiaza zilei de sâmbătă, vânzătoarea a solicitat intervenția poliției, prin numărul de urgență, 112, sesizând operatorilor furtul unor haine din magazin de către o femeie, de aproximativ 30 de ani, care a reușit să fugă. Imediat, la fața locului au ajuns două patrule de polițiști.

O patrulă a mers pe urmele hoaței, iar cealaltă a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere video din oraș, pentru a reconstrui drumul femeii. Între timp, vânzătoarea jefuită a urmărit-o pe femeie pentru a recupera bunurile furate. La un moment, infractoarea a scos un cuțit și l-a îndreptat spre fața vânzătoarei, care a fugit speriată, scrie sanremonews.it. 

După ce a analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere video și a discutat cu vânzătoarea păgubită, un agent de poliție a recunoscut-o pe tânăra de 34 de ani, de origine română, care era, de altfel, o veche cunoștință a oamenilor legii. 

Românca a fost reținută și percheziționată. Asupra ei au fost găsite hainele furate și cuțitul cu care a amenințat-o pe vânzătoarea magazinului jefuit. În momentul în care a fost reținută, românca a devenit violentă și i-a atacat pe ofițeri cu pumnii și palmele. În plus, pe un agent de poliție l-a zgâriat de mai multe ori pe gât. Bunurile furate  au fost returnate imediat proprietarului.  În urma ședinței de azi a magistraților, arestul româncei a fost validat. 

 

 

Un alt român, supărat că iubita l-a părăsit, i-a vandalizat mașina 

 

Un bărbat, de origine română, a fost arestat de polițiștii de la Brigada Comisariatului de Poliție din Udine, după ce a distrus mașina fostei sale iubite.

În seara zilei de luni, 25 octombrie, o româncă, rezidentă în Udine, a sunat la poliție, anunțând că fostul ei iubit i-a vandalizat mașina. Un echipaj de poliție a sosit imediat la fața locului, iar polițiștii au constatat că un autoturism fusese grav avariat, având toate cele patru cauciucuri dezumflate, o oglindă retrovizoare spartă, iar partea dreaptă era complet zgâriată și deteriorată. 

Imediat, polițiștii au dat de urma unui bărbat care a recunoscut fără nicio remușcare că și-a descărcat furia pe mașina fostei sale iubite, spunând că o va face din nou, fiind supărat că femeia a pus capăt relației, scrie triestecafe.it.

De asemenea, bărbatul a predat poliției o șurubelniță de mari dimensiuni cu care a înțepat cauciucurile și a lovit în mod repetat caroseria mașinii.  Bărbatul, un cetățean român în vârstă de 27 de ani care locuiește în oraș, a fost arestat pentru distrugere în formă agravată. Marți, după-amiază, în timpul validării arestului, judecătorul a dispus ca bărbatului să i se interzică să se apropie de persoana vătămată și de locurile pe care aceasta le frecventează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel