Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român în stare critică, după un grav accident rutier: Au chemat descarcerarea și elicopterul medical
WhatsApp
Român implicat într-un accident grav, ieri dimineață, în Tiezzo di Azzano Decimo. Din motive cercetate încă de carabinierii din Compagnia di Pordenone, un vehicul greu și o mașină s-au ciocnit. Autoturismul a ajuns proiectat într-un gard.

Impactul a fost unul foarte violent, iar șoferul mașinii, un român de 46 de ani, a fost prins între fiarele contorsionate ale mașinii sale. Pentru a-l elibera, pompierii Pordenone au trebuit să scoată o balustradă și să taie diverse părți ale habitaclului cu ajutorul echipamentelor hidraulice ale echipajului de descarcerare.

După mai mult de 40 de minute de muncă, au reușit să extragă persoana vătămată, să-l încredințeze personalului medical care, după stabilizarea lui, l-a transportat cu elicopterul la spitalul din Udine, în stare gravă. Românul de 46 de ani este rezident în Fiume Veneto

O a doua persoană a fost, de asemenea, rănită, într-un mod mai ușor, transportată cu ambulanța la spital. Circulația a fost închisă traficului în așteptarea scoaterii camionului care a suferit pagube importante, potrivit Il Gazzetino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel