Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, implicat în povestea morții Pamelei: tânăra a fost sechestrată, violată, tranșată și băgată în două valize
WhatsApp
Un român ar fi implicat în povestea morții Pamelei Mastropietro, în vârstă de 18 ani, ucisă cu sânge rece în Macerata, Italia.

La termenul de la procesul de astăzi, mama Pamelei susține că fata ei ieșea cu un român care a introdus-o în lumea drogurilor. Totodată, aceasta acuză faptul că dacă românul, fost partener de viață al tinerei, nu ar fi pus-o să consume droguri, astăzi Pamela era în viață. De asemenea, femeia mai spune că abia după ce a început să iasă cu românul, fata ei a început să consume droguri și să devină dependentă.

Pamela a fost ucisă pe 29 ianuarie 2018, după ce a fugit dintr-un centru antidrog, acolo unde mama ei o internase pentru a se recupera după ce s-a despărțit de român. 

 

Presupusul criminal neagă faptele

 

Inocent Oseghale, presupusul criminal care neagă faptele, a întâlnit-o pe Pamela a doua zi după evadarea acesteia de la centru. Pamela căuta droguri. De fapt, din Corridonia, fata fusese dusă la stația Piediripa de un bărbat din Mogliano, iar apoi a petrecut noaptea în compania unui șofer de taxi și a ajuns a doua zi în grădinile din Via Diaz. Atât primul, cât și al doilea bărbat sunt acuzați de violență sexuală pentru că au profitat de condițiile evidente ale fetei. Ambii vor merge la proces. După ce l-au întâlnit pe Oseghale, cei doi s-au dus în casa lui, unde tânăra și-a găsit moartea.

Potrivit reconstrucției lui Oseghale, Pamela ar fi murit din cauza unei supradoze după ce a luat o doză de heroină. Totuși, Pamela ar fi fost ademenită în casa lui Oseghale din via Spalato și, după ce ar fi obținut doza pe care o căuta, ar fi fost ținută cu forța, abuzată și lovită cu o înjunghiere care a costat-o viața. După aceea, după cum arată autopsia, i-a tranșat corpul, completat cu spălarea în înălbitor pentru a elimina orice reziduu organic. Cu toate acestea, ADN-ul rezistă și a permis identificarea nigerianului.

 

Un trecător a anunțat prezența a două valize abandonate într-un șanț

 

La 31 ianuarie 2018, un trecător a anunțat prezența a două valize abandonate într-un șanț mic, nu departe de poarta unei vile din Via dell’Industria, între Casette Verdini și Pollenza, la câțiva kilometri de Macerata. În interior, a fost găsit corpul fetei mutilate și abandonate. Pornind de la ADN, a fost urmărit vinovatul, la casa căruia au fost găsite hainele pătate de sânge ale Pamelei.

Bărbatul a fost imediat arestat, alături de Desmond Lucky și Lucky Awelima. Abia pe 7 iunie 2018, magistratul Macerata, Giovanni Maria Manzoni, a revocat arestarea celorlalți doi nigerieni aflați în închisoare, apoi au rămas în închisoare pentru trafic de heroină.


Procesul Oseghale


Procesul din Oseghale a început pe 13 februarie 2019, după un an de anchetă. Acuzațiile sunt de crimă și violență sexuală agravate prin faptul că au acționat împotriva unei victime în condiții de inferioritate psihică sau fizică, în final, dispreț, distrugere și ascundere a unui cadavru.

Astăzi, 16 septembrie, a avut loc o nouă audiere la Ancona, în care acuzatul a declarat: „Vreau să plătesc pentru ceea ce am făcut, dar nu am ucis-o”, potrivit Meteoweek.com.

Mama victimei, Alessandra Verni, a spus: „Sper că data viitoare, când va face aceste declarații spontane, Innocent Oseghale va decide să spună adevărul și cine a fost cu el”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel