Italia: Român bătut și tâlhărit în propria casă de doi conaționali
Autor: Nicoleta Nicolau pe 26 feb 2020, 14:37 | Internațional

Sursa foto: captură informatorevigevanese.it

Tâlhărie cu bătaie în zona Agrigento din Italia. Doi români au dat buzna în casa unui conațional și, după ce l-au bătut zdravîn, au plecat din casa victimei lor cu bani, obiecte din aur și telefoane mobile.

Victima de naționalitate română, dar care locuia în zona Agrigento, era singură acasă. Doi compatrioți, după ce au spart cu brutalitate ușa, au intrat și l-au bătut pe bărbat, luând bani, obiecte din aur și telefoane mobile. 

Românul atacat, îndurerat și cu fața complet umflată din cauza loviturilor, a mers la secția de poliție pentru a le povesti cele petrecute și a le cere ajutor. În stare șoc și confuz, el a fost transferat la dispensar pentru a i se acorda primul ajutor, apoi a fost transferat cu ambulanța la spital.

Carabinierii au obținut mai multe informații și ancheta i-a condus la locuința unor români din jurul localității Licata, potrivit ilfattonisseno.it.

Militarii, cu sprijinul autorităților din Naro și Campobello di Licata, au reușit în scurt timp să stabilească identitatea celor doi făptuitori.Cei doi, în vârstă de 54 și 34 de ani, muncitori agricoli, au fost găsiți și duși în arest. Aici au fost reținuți și duși la închisoare. Arestarea celor doi a fost validată iar cei doi își așteaptă acum procesul din spatele gratiilor.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri