Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: Român băgat în COMĂ după o bătaie soră cu moartea
WhatsApp
Un român de 49 de ani este în stare critică după ce un tânăr de 24 de ani, care ar fi putut avea mai mulți complici, l-a bătut până i-a creat leziuni cerebrale.

Carabinierii din Compagnia di Lanusei și ai stației Tortolì au reconstruit ceea ce s-a întâmplat în noaptea de 26 octombrie în fața unui restaurant din Tortolì, când un cetățean român a fost găsit inconștient pe strafă. Inițial părea că a căzut din cauza abuzului de alcool, însă medicii au stabilit că de fapt fusese victima unei agresiuni.

Românul de 49 de ani a fost transportat inițial la spitalul Lanusei. Starea sa s-a agravat și a fost transferat la San Francesco di Nuoro și  operat pentru o hemoragie cerebrală, intrând în comă. 

După acest episod, autoritățile italiene au decis să investigheze mai departe, constatând că nu este o cădere accidentală: românul fusese atacat. Au cercetat și, din declarațiile martorilor și după vizionarea înregistrărilor de pe camerelor din zonă, carabinierii l-au identificat pe autorul atacului. Un tânăr de 24 de ani a fost arestat pentru rănire gravă și neacordara ajutorului.

Cercetările continuă pentru a urmări motivul și cauzele reale ale celor întâmplate, dar mai ales pentru că autortul ar fi putu avea complici.

 Românul este încă internat iar șansele de supraviețuire sunt rezervate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel