Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, atacat în plină stradă la Milano de un marocan de 15 ani
WhatsApp
Un român în vârstă de 50 de ani a fost atacat în plină stradă la Milano. Un adolescent de 15 ani l-a amenințat cu un ciob de sticlă și a încercat să-l jefuiască. 

Incidentul s-a petrecut joi, 28 mai, în Piazza Luigi di Savoia din Milano, în apropiere de Gara Centrală, scrie publicația Milano Today. Românul se afla în zonă în așteptarea unui tren.

La un moment dat, barbatul a fost atacat din spate de un infractor care i-a pus un ciob de sticlă la gât și a încercat să-l jefuiască. Când a văzut că românul opune rezistență, adolescentul l-a lovit cu o piatră în cap și a fugit.

Victima a mers la intrarea în hotelul Michelangelo din zonă și a cerut ajutorul paznicilor, care a chemat imediat poliția și o ambulanță la fața locului.

Pe baza descrierii făcute de român, oamenii legii au pornit pe urmele acestuia și în scurt timp l-au găsit, nu foarte departe de locul agresiunii.

Infractorul este un cetățean marocan în vârstă de numai 15 ani, acesta fiind reținut sub acuzația de tentativă de jaf agravat.

Românul a primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a avea nevoie să fie internat în spital.

roman atacat la milano

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel