Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Român accidentat mortal și abandonat pe marginea drumului. Constantin avea 52 de ani și se întorcea de la muncă
WhatsApp
Un român de 52 de ani, Constantin Paliciuc, a fost găsit mort la marginea unui drum din cartierul Macconi, în zona Ragusano. Bărbatul lucra la o fermă în zonă și se întorcea de la muncă.

Conform primelor descoperiri făcute de carabinierii companiei Vittoria, dinamica și rănile suferite de om sunt compatibile cu un accident rutier. Acesta ar fi fost aruncat la 30 de metri distanță de banda de circulație, ceea ce înseamnă că autorul accidentului mortal circula cu viteză extrem de mare.

Bărbatul, muncitor agricol, a fost accidentat mortal de o mașină chiar în timp ce se întorcea acasă după o zi de muncă. Șoferul nici nu s-a întors pentru a vedea dacă a lovit pe cineva sau îi poate acorda primul ajutor. Autoritățile fac acum investigații pentru a identifica mașina și șoferul, potrivit palermo.repubblica.it.

Bărbatul era căsătorit și avea copii, cu toții rezidenți în România. El a fost angajat ca muncitor agricol la o fermă din zonă și nu are membri ai familiei în Italia. Când ajutoarele pentru bărbatul care se întorcea acasă după ziua de muncă au sosit, nu mai putea fi făcut nimic pentru salvarea lui.  Investigațiile sunt efectuate de carabinieri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel