Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Preotul Ștefan Ene Popa a murit. Doliu în comunitatea românilor din Roma
WhatsApp
Arhimandritul Ștefan Ene Popa, unul dintre duhovnicii românilor din Roma, a murit la 59 de ani.

Părintele Ștefan Ene Popa a plecat la Tatăl ceresc vineri, 27 martie. O comoție cerebrală a pus capăt zilelor duhovnicului românilor de la biserica Sfântul Ștefan din Roma, biserică dependentă canonic de Patriarhia de Constantinopol, arhidieceza de Italia și Malta.

În urmă cu doar un an, arhimandritul Ștefan Ene Popa reușise să ctitorească un nou lăcaș de cult cu hramul Sfântului Ștefan, cu sprijinul oamenilor, văzându-și visul devenit realitate.

În anul 1982 a terminat cursurile Seminarului Teologic Ortodox din București, apoi a studiat Dreptul canonic la Institutul Teologic Ortodox de Grad Universitar din București.

În urmă cu aproximativ 15 ani, preotul Ștefan Popa a fost implicat într-un scandal cu tentă sexuală, în România. Potrivi presei, la vremea respectivă, el a fost surprins în niște filmări în ipostaze sado-maso, după ce reporterii unui tabloid l-au filmat cu o cameră ascunsă în timp ce îi sugea ciorapii unui tânăr şi se lăsa călcat în picioare de acesta, în timp ce încerca să se masturbeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel