Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Părinții fetiței de 1 an, dispărută după ce rulota a ars, condamnați: „Am sufocat-o! Plângea prea mult“
WhatsApp
Părinții Esmeraldei, fetița de doar 20 de luni, dispărută de aproape 2 ani, au fost condamnați pentru crimă. Mama micuței a mărturisit că a sufocat-o pentru că plângea prea mult. Corpul fetei nu a fost niciodată găsit.

20 de ani de închisoare  pentru fiecare dintre părinții micuței Esmeralda, al cărei cadavru nu a fost găsit niciodată, dar care, pentru Curtea din Cagliari, a fost ucisă în decembrie 2018. Dragana Ahmetovic și Slavko Seferovic sunt considerați responsabili pentru omor deosebit de grav, ascunderea cadavrului, simularea unei infracțiuni și incendiere.

Cu puțin înainte de Crăciun, pe 23 decembrie în 2018, rulota în care cuplul de romi locuia cu copiii lor în satul Giorgino, din Cagliari, a fost incendiată. Bebelușul de 20 de luni a dispărut fără urmă în incendiu. În lunile următoare, părinții au oferit diferite versiuni autorităților: de la răpire, la moarte prin sufocare în timp ce mânca.

Într-un final, din închisoare unde au fost închiși până la clarificarea cazului - femeia a mărturisit de a fi sufocat-o pe micuță pentru că „plângea prea mult“. Corpul fetei nu a fost niciodată găsit. Ahmetovic și Seferovic au primit câte 20 de ani de închisoare, deși  procurorul ceruse 30 de ani pentru amândoi, potrivit Today.it.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel