Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: O tânără româncă și-a sufocat bebelușul nou-născut, apoi i-a ascuns cadavrul în livadă
WhatsApp
O tânără de 25 de ani din România a născut un bebeluș pe care l-ar fi sufocat apoi și i-a ascuns corpul fără viață într-o livadă din tirolul de Sud, unde venise recent să lucreze.
Foto ILUSTRATIV

Tânăra de 25 de ani - H.S.M. ajunsese în Tirolul de Sud la sfârșitul lunii august pentru a culege mere. Pe 16 septembrie, trupul unui prunc fără viață a fost găsit ascuns printre tufișuri  într-o livadă din Lana. Românca este acuzată că și-a ucis fiul nou-născut, sufocându-l.

Carabinierii au început investigațiile imediate și, a doua zi, tânăra româncă a fost arestată și acuzată omor calificat agravat și ascunderea unui cadavru, potrivit ladige.it.

Parchetul a închis recent ancheta, anulând acuzația de pruncucidere, care implică pedepse mai ușoare, de la 4 la 12 ani. Prin urmare, este o acuzație mult mai puțin gravă decât crima - faptă de care este cum acuzată românca - căci condițiile acestei încadrări sunt îndeplinite numai atunci când este comisă de o mamă imediat după naștere și dacă autorul se află în condiții de abandon material și moral. 

În prezent, femeia este liberă și, în așteptarea procesului, locuiește în Ferrara alături de unele rude.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel