Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O prostituată româncă a stors 30.000 de euro de la un client: „I-am spus că am pozele cu el și vibratorul și s-a speriat“
WhatsApp
Tribunalul din Catanzaro a condamnat un bărbat și două femei, între care o româncă, după ce au șantajat un bârbat, comerciant, cu imagini compromițătoare cu el și prostituata româncă. Femeia îi cerea sume lunare pentru tăcerea ei, sume care au crescut de la 500 de euro, la 2.000 de euro lunar, ajungând până la 30.000 de euro în total.
Foto ILUSTRATIV

Judecătorul Tribunalului din Catanzaro i-a condamnat pe cei trei inculpați în procesul care a pornit de la șantajarea unui comerciant din Soverato, pentru a nu publica imagini în care apărea în timp ce avea relații intime cu prostituata româncă.

Potrivit sentinței pronunțate ieri, bulgarul Mitkov D. va trebui să execute 6 ani de închisoare și o amendă de 6.000 de euro, Românca Eva C. - 4 ani de închisoare și o amendă de 2.000 de euro și Patrizia S. - 6 ani de închisoare și o amendă de 6.000 de euro.

Cei trei i-ar fi cerut comerciantului 7.000 de euro în numerar. Pentru a le obține, Dimitrov s-ar fi folosit de o complice, românca Eva C, care l-ar fi amenințat pe bărbat, căsătorit, că va răspândi pe internet imagini compromițătoare cu întâlnirile lor sexuale, dacă nu primește banii ceruți.

Prostituata româncă: „I-am spus că am pozele cu el și vibratorul și s-a speriat“

 

Enervat de solicitările continue de bani din partea româncei, care la început erau de 500 de euro pe lună, și ajunse până la 2000 de euro pe lună, și care însumau 30.000 de euro deja livrați presupusului șantajist, comerciantul i-a denunțat, acceptând ca ultima întâlnire să aibă loc la 1 octombrie anul trecut.

Bulgarul Danail Mitkov D. devine parte a grupului infracțional atunci când antreprenorul din Soverato se arată reticent în a livra banii. Într-o conversație, românca îi spune complicelui său bulgar: „I-am spus că am pozele cu vibratorul pe care l-am pus și s-a speriat", iar Serafino îi răspunde "ok dacă ai niște poze din acea zi trimite-mi-le pe messenger".

Din concluziile anchetei a reieșit însă implicarea și a unei alte femei, Patrizia Serafino, care, încă din martie 2018, ar fi intrat în contact cu românca. De fapt, această femeie  ar fi convins-o mai întâi și apoi i-ar fi cerut româncei să îl șantajeze pe comerciant. Dimitrov începe să fie interfața victimei în revendicarea banilor, continuând să îl contacteze telefonic și acționând în numele celor două femei, până în ziua plângerii și arestării celor trei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel