Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă româncă şi-a jefuit constant bătrâna pe perioada carantinei. A profitat că rudele nu o puteau vizita
WhatsApp
Sâmbătă dimineață, agenții echipei de Poliție Judiciară a secției de poliție Civitavecchia, regia Paolo Guiso, au identificat și raportat o femeie de 46 de ani, de origine română, pentru furt de bijuterii, se arată în raportul publicat chiar pe site-ul oficial al Poliţiei de Stat.
sursa foto: poliziadistato.it

Badanta în vârstă de 46 de ani a furat bunurile prețioase profitând de perioada de carantină, fiind "liniştită" că rudele nu au putut să o viziteze în ultima vreme pe bătrâna pe care o îngrijea.

De îndată ce a avut șansa, odată cu redeschiderea activităților comerciale după 18 mai, s-a grăbit să vândă mărfurile furate unor cumpărători de aur şi bijuterii din oraş.

Ancheta a rezultat din plângerea unei nepoate a bătrânei, care observase furtul.

Agenții au efectuat imediat controale la cumpărătorii locali de aur şi bijuterii, care au obligația de a identifica și înregistra clienții, păstrând, de asemenea, fotografii ale obiectelor individuale, precum și data și ora operațiunilor efectuate.

Aceste date au permis polițiștilor să urmărească femeia de origine română ca autor al furtului.

Deoarece mai multe obiecte lipseau, la dispoziția procurorului, agenții au efectuat o percheziție la domiciliul româncei de 46 de ani, găsind alte obiecte prețioase, recunoscute ulterior de victimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel