Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Minor român, agresat sexual de un conațional de 60 de ani, într-o casă abandonată
WhatsApp
Cazul agresiunii sexuale asupra unui minor, a unei familii de romi, de origine română, care locuiește în via Bindoni din Treviso, a ajuns la final.  Bărbatul, un român în vârstă de 60 de ani, care, în 2018, ar fi atacat copilul într-o casă abandonată, fusese expulzat de pe teritoriul Italiei în 2019.  
Italia. Minor român, agresat sexual de un conațional de 60 de ani, într-o casă abandonată

Agresorul care a molestat, în vara anului 2018, un copil minor a fost condamnat la 3 ani și 4 luni. Ieri, s-a încheiat procesul asupra românului de 60 de ani, acuzat de violență sexuală. Acesta a dus un minor într-o casă părăsită și a atins părțile intimele ale copilului. Magistrații l-au trimis pe român la închisoare, unde va sta 3 ani și 4 luni. Mai mult, în iulie 2019, pe numele românului fusese emis un ordin de expulzare de pe teritoriul Italiei, de către Curtea de la Trieste.

Ancheta asupra bărbatului, care nu era de găsit de ceva timp, a fost declanșată după apelul unei rude a copilului. Minorul îi povestise ce a pățit, iar ruda a alertat imediat polițiștii. Bărbatul însă se făcuse nevăzut. Conform reconstrucției scenei, care a avut loc la fața locului, victima a fost pipăită pe părțile intime de bărbatul de 60 de ani, cunoscut cu antecedente penale pentru astfel de agresiuni sexuale, dar și pentru jafuri, relatează  trevisotoday.it.

Românul a cărui poreclă este „Nello” a fost reținut după o lună de investigații a anchetatorilor. În fața magistratului de instrucție Gianluigi Zulian, micuțul a povestit întreaga dramă a evenimentului, spunând că românul l-ar fi atins și chiar rănit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel