Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mihăiță a fost ucis și abandonat într-o baltă de sânge. Familia îi caută călăul: „Cine știe, să vorbească”
WhatsApp
Mihiăță R., originar din Constanța, a fost găsit înjunghiat mortal, într-o baltă de sânge, și abandonat la marginea unui drum din Corva, Italia. După aproape jumătate de an, ancheta în cazul uciderii tânărului de 32 de ani bate pasul pe loc.

„Cine știe, să vorbească” cere imperativ avocatul Filippo Polisena, care îi invită pe cei care au văzut ceva să nu le fie teamă și să vină să depună mărturie, pentru a putea reconstrui circumstanțele morții tânărului român și a aduce criminalul în fața justiției. Mihăiță Radu avea doar 32 de ani și era originar din Constanța, însă de câțiva ani lucra în Italia, unde era și voluntar la asociația „Croce Verde”.

Tânărul român a fost găsit mort în Italia, la data de 17 februarie a acestui an, pe un câmp de pe marginea drumului, în localitatea Porto Sant’Elpidio din regiunea Marche. Bărbatul a murit după ce a fost înjunghiat cu 12 lovituri de cuțit. Până la acest moment, după aproape șase luni de la data când a avut loc asasinatul, nicio persoană nu este considerată suspectă în acest caz și nu există niciun minim detaliu care să indice cine ar putea fi criminalul, informează Corriere della Sera. 

Citește și: Italia. Tânăr român înjunghiat mortal și abandonat într-o baltă de sânge: „Drum lin, copilul meu! Acum ești îngerul păzitor“

„Intenția criminală este clară, iar brutalitatea indică personalitatea unui individ înfricoșător. Cu cât săpați mai mult, cu atât este mai profund misterul morții. Au trecut șase luni, Coronavirusul a încetinit procesul din Justiție, și așa lent“, a spus avocatul care asistă familia lui Mihăiță.

Nu au fost găsite probe care să indice în vreun fel cine ar putea fi făptașul, arma crimei nu a fost găsită și tot mai puține șanse sunt de a fi soluționat acest caz odată cu trecerea timpului. Ancheta preliminară poate fi prelungită până la un an, apoi extinsă până la doi, dar cu cât ne îndepărtăm de data în care a avut loc tragedia, cu atât mai greu va fi pentru autorități să-l prindă pe criminal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel