Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Pacienții unui spital din Bergamo rămân cu ochii deschiși, speriați că vor muri dacă adorm
WhatsApp
Mărturii cutremurătoare ale medicilor de la un spital din Bergamo. Pacienții infectați cu noul coronavirus rămân cu ochii deschiși, speriați că dacă adorm vor muri în somn. 
Foto ILUSTRATIV

Epidemia de COVID-19 face ravagii în spitalul Papa Giovanni XXIII din Bergamo, unde sute de pacienți luptă zi și noapte să rămână în viață. Pentru ei, ziua de mâine pare departe. 

Medicul Massimiliano De Vecchi mărturisește că nu și-a închipuit niciodată că pe holurile spitalului vor fi atâtea tărgi cu oameni morți. El a povestit pentru cotidianul La Repubblica, că mulți dintre pacienți rămân cu ochii deschiși, fiind speriați că dacă adorm nu se vor mai trezi niciodată.

"Nu sunt doar bătrâni, sunt și foarte mulți tineri care nu pot respira. Nu am mai văzut atât de multe persoane care mor fără să spună un cuvânt. Acum sunt bătrân, dar când eram student, credeam că medicina este mai puternică de atât", a declarat Massimiliano De Vecchi.

 (w670)

Bilanțul deceselor în Italia

 

Serviciul de Protecţie Civilă a anunţat luni seară că bilanţul epidemic este de 11.591 de morţi în Italia, iar numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 101.739. 

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.648 de noi cazuri confirmate şi 812 morţi, a comunicat Serviciul italian de Protecţie Civilă.

În ultimele 24 de ore s-au vindecat 1.590 de persoane, cel mai mare număr de până acum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel