Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mariana susține că Denise Pipitone s-ar afla în România: „Este logodită cu un băiat“
WhatsApp
Mariana, o tânără de origine română, susține că ar fi cunoscut-o pe Denise Pipitone, tânăra dispărută în urmă cu 17 ani, pe vremea când avea doar 4 ani și ca fata ar fi fost crescută de Florina, soția fratelui tatălui ei natural. Mai mult, povestește Mariana, presupusa Denise, căruia i s-ar spune acum Antonia, s-ar afla în România, fiind logodită cu un tânăr.

Mariana, tânăra de origine română, a apărut la emisiunea televizată "Chi l'ha Visto", și i-a povestit Federicăi Sciarelli despre momentul în care a mers la Paris pentru a-și întâlni familia biologică găsită pe rețelele de socializare (în prealabil își contactase fratele).

Mariana și fratele ei ar fi fost "vânduți de tatăl lor" când erau copii. Din povestea ei, ajungem la cea (posibilă), a lui Denise Pipitone: "De îndată ce am văzut videoclipul cu această femeie, primul lucru care mi-a venit în minte a fost fiica și primul lucru pe care l-am făcut a fost să intru pe profilul ei. Ei cunoșteau Italia, șeful acestei tabere de romi vorbea foarte bine italiana și au menționat și Emilia Romagna, Ravenna, aceste zone...".

Vezi și: Italia. Mariana, o româncă vândută de tată în copilărie, susține că a cunoscut-o pe Denise Pipitone, fata dispărută acum 17 ani

Mariana a povestit povestea ei: "În urmă cu aproximativ trei ani aveam dorința de a mă întâlni cu familia mea biologică și după mai multe căutări i-am găsit pe rețelele de socializare, iar în 2018 am plecat la Paris pentru a merge să mă întâlnesc cu ei cu ajutorul unui asistent social român. Stăteau între o tabără și un hotel din Paris. Am stat acolo o săptămână, apoi m-am întors la Milano, unde locuiam. În prima noapte în care am ajuns, sora mea m-a dus la un hotel unde am văzut-o pe mama pentru prima dată, iar a doua zi m-au dus în această tabără de romi".

Mariana susține că Denise Pipitone s-ar afla în România

 

Potrivit Marianei, tânăra româncă de etnie romă care, alături de fratele ei, a fost vândută când era mică de tatăl natural,  spune că a recunoscut-o pe Denise din celebrul videoclip cu reperarea lui Denise Pipitone la Milano și că a întâlnit-o pe fată în acea tăbăr de romi. „După ce a apărut acest videoclip cu această femeie care seamănă extrem de mult cu o femeie pe care am întâlnit-o într-o tabără de romi din Paris, apoi când a apărut fotografia am recunoscut-o imediat".

Românca a povestit, în emisiunea "Chi l'ha Visto" că, în timpul în care  s-a aflat la Paris, a cunoscut o femeie, Florina, soția fratelui tatălui ei și pe fiica acesteia. Fata însă, nu ar fi fiica ei naturală, tânăra spunându-i atunci că nu își cunoaște familia adevărată. Tânăra i-a mărturisit Marianei "în franceză amestecată cu italiană că nu știa câți ani are" și că era conștientă "că nu era fiica naturală a acelei femei. Mi-a spus că nu-și cunoaște identitatea și familia biologică, mi-a făcut această confidență. Numele ei era Antonia“.

Vezi mai multe: Italia. Româncă găsită după 16 ani. A dispărut din faţa casei când avea patru ani

„Fata asta era super controlată, m-am tot gândit la ea. Niciodată nu o lăsau să iasă afară, spre deosebire de sora mea, apoi când am vorbit cu această fată, era într-o stare foarte proastă, nu avea dinții din față, îi tremurau des mâinile, o vedeam suferind. Îmi amintesc foarte bine că atunci când mi-am dus valiza în camera ei s-a uitat la haine, a deschis ochii, ca și cum ar fi vrut să spună *ai toate lucrurile astea*, când pentru noi sunt lucruri normale. În cele din urmă i-am dat ei totul", a povestit Mariana în ediia de aseară a emisiunii.

Denise Pipitone, fata dispărută de 16 ani, „logodită cu un băiat“ în România

 

Mariana Trotta spune că a anunțat apoi carabinieri: "Am furnizat totul carabinierilor, chiar și numele profilurilor de socializare ale fetei, am raportat și locurile în care am fost. Cu toate acestea, mi-a fost puțin greu să recunosc totul pentru că am fost doar o singură dată la Paris, cu trei ani în urmă, apoi mi-au arătat câteva fotografii și am recunoscut zona".

Tânăra despre care Mariana crede că ar fi Denise Pipitone s-ar afla acum în România:  „Mama ei ar fi încă la Paris, în timp ce fiica ar fi acum în România, se deplasează foarte mult. Acum se află într-o casă, am văzut că este logodită cu un băiat“, a povestit Mariana. 

„Nu-mi amintesc numele de familie al acestei femei, în tabăra de romi îi spuneau Florina. Sunt oameni foarte periculoși, eu am crescut într-un mod foarte diferit, nu știu nimic despre aceste dinamici familiale, am întrebat-o pe sora mea, dar nu știe nimic, sunt speriată. Era ceastă fată care ar fi cumva verișoara mea, care nu știu câți ani avea, dar avea între 17 și 18 ani. De îndată ce am recunoscut-o pe femeie, am raportat totul carabinierilor din orașul meu, am spus că am văzut-o pe această femeie", a mai spus românca în cadru emisiunii.

Ceea ce vor trebui să facă acum anchetatorii este să înțeleagă dacă femeia de care vorbea Mariana Trotta se află încă în tabăra romilor: această pistă s-ar putea dovedi decisivă pentru a ajunge la un adevăr urmărit de șaptesprezece ani. De la Piera Maggio, mama Denisei, vine însă o invitație la prudență, având în vedere numeroasele dezamăgiri trăite în peste trei decenii din cauza unor relatări care s-au dovedit ulterior a fi nefondate sau, oricum, fără legătură cu cazul dispariției fetei din Mazara del Vallo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel