Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mariana a murit după 12 zile de comă. Două fetițe au rămas orfane. Fratele ei imploră: „Ajutați-ne să o aducem acasă!”
WhatsApp
Mariana Daicov, de 36 de ani, a murit în Italia după ce a fost victima accidentului din ziua de 13 februarie, de pe autostrada de lângă Torino. Mariana a stat în comă 12 zile înainte ca inima ei să cedeze.
mariana doicov a murit in italia

Accidentul s-a petrecut pe autostrada Torino-Bardonecchia, pe o porțiune de șosea înghețată. 25 de mașini au fost implicate, două persoane și-au pierdut viața chiar la locul tragediei și 33 de oameni au fost răniți.

Mariana a fost dusă la spital, unde a fost operată, dar după două zile a intrat în comă și nu s-a mai trezit. 12 zile a zăcut în comă, până inima i s-a oprit pentru totdeauna. Două fetițe, care sunt acum în Republica Moldova, își vor vedea mama pentru ultima dată, în sicriu.

 

Ne-am rugat la Domnul să își revină, să se întoarcă acasă,  la fetițe 

 

Fratele moldovencei a creat o strângere de fonduri pentru repatrierea sufletului neînsuflețit al Marianei Daicov. Redăm mai jos apelul său:

„Stimați prieteni, oameni cu inima mare, venim cu rugămintea de a ne ajuta să aducem corpul neînsuflețit al surorii mele în țară. Mariana Doicov, din raionul Anenii Noi, a decedat astăzi pe patul de spital, la vârsta de doar 36 ani, lăsând în urma sa o familie distrusă și două fetițe care nu își vor reveni niciodată. Mariana muncea în Italia pentru a-și ajuta mama pensionară și fetițele mici care au rămas în grija ei. La data de 13 februarie, în urma unui tragic accident, sora mea a fost internată în stare gravă, fiind operată. La data de 15 februarie, Mariana a intrat în comă și nu și-a mai revenit, astăzi am fost anunțați că inima Marianei a cedat,  ne-am rugat la Domnul să își revină, să se întoarcă acasă, la fetițe, fapt ce și-l dorea nespus de mult, însă Dumnezeu îi ia pe cei mai buni de lângă noi.

 

citeste si: Italia. Accident teribil cu 29 mașini pe A32: Cel puțin doi morți și 31 răniți (FOTO + VIDEO)

 

Mariana urma să se întoarcă acasă la sărbătorile sfinte de Paști definitiv, pentru a fi alături de fetițele ei și mama bolnavă. Ajutați-ne, vă rugăm să o aducem pe Mariana acasă, lângă copii și mamă, în țara în care s-a născut și ar fi vrut să se întoarcă înapoi într-o zi, dar nu așa! Vă mulțumim tuturor care ne sunteți alături, Dumnezeu să vă păzească și să vă răsplătească înzecit!” Cine are posibilitatea și vrea să doneze o poate face aici.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link: 
https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel