Italia. Iuliana a rămas fără un picior, după ce o mașină de teren a strivit-o în timp ce aștepta autobuzul
Autor: Nicoleta Nicolau pe 14 ian 2020, 12:03 | Internațional

O româncă în vârstă de 52 de ani a fost lovită de un jeep într-o stație de autobuz din Carmagnola, Torino. Iuliana a ajuns în stare gravă la spital, medicii fiind nevoiți să îi amputeze un picior.

Iuliana, românca de 52 de ani, a fost lovită la ora prânzului, duminică, 12 ianuarie 2020, pe via Torino, în centrul orașului Carmagnola unde locuiește. Un SUV Opel Frontera condus de un bărbat de 65 de ani a intrat în plin în stația de autobuze, acolo unde femeia aștepta transportul public.

În urma impactului puternic, femeia a suferit mai multe fracturi, precum și amputația unui picior sub nivelul genunchiului. Ea a fost transportată cu elicopterul la spitalul CTO din Torino, în condiții foarte grave, potrivit torinotoday.it. Deși medicii au reușit în primă fază  să îi reatașeze piciorul, membrul a suferit răni mult prea grave iar prognosticul de reușită a intervenției este încă extrem de rezervat.

Autoritățile torineze efectuează investigațiile de rigoare, pentru stabilirea dinamicii accidentului. Italianul care se afl la volanul SUV-ului a declarat că a pierdut controlul mașinii și a derapat.

   
Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri