Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Iuliana a rămas fără un picior, după ce o mașină de teren a strivit-o în timp ce aștepta autobuzul
WhatsApp
O româncă în vârstă de 52 de ani a fost lovită de un jeep într-o stație de autobuz din Carmagnola, Torino. Iuliana a ajuns în stare gravă la spital, medicii fiind nevoiți să îi amputeze un picior.

Iuliana, românca de 52 de ani, a fost lovită la ora prânzului, duminică, 12 ianuarie 2020, pe via Torino, în centrul orașului Carmagnola unde locuiește. Un SUV Opel Frontera condus de un bărbat de 65 de ani a intrat în plin în stația de autobuze, acolo unde femeia aștepta transportul public.

În urma impactului puternic, femeia a suferit mai multe fracturi, precum și amputația unui picior sub nivelul genunchiului. Ea a fost transportată cu elicopterul la spitalul CTO din Torino, în condiții foarte grave, potrivit torinotoday.it. Deși medicii au reușit în primă fază  să îi reatașeze piciorul, membrul a suferit răni mult prea grave iar prognosticul de reușită a intervenției este încă extrem de rezervat.

Autoritățile torineze efectuează investigațiile de rigoare, pentru stabilirea dinamicii accidentului. Italianul care se afl la volanul SUV-ului a declarat că a pierdut controlul mașinii și a derapat.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel