Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Fugar român, prins de carabinieri la un control de rutină. S-a dat de gol, când a devenit agitat și nervos
WhatsApp
Un cetățean român a fost arestat de Guardia di Finanza la trecerea de la Fernetti (Trieste). Pe numele românului fusese emis, în anul 2019, un ordin de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de autoritatea judiciară din Agrigento.

Fugarul român a fost reținut în timpul unui control de rutină al carabinierilor. Acesta se afla, în calitate, de pasager într-o mașină, care avea numere de înmatriculare românești și care era condusă de un alt cetățean român. Cei doi au intrat în Italia din Slovenia.

După ce le-au solicitat documentele de identitate, militarii i-au verificat pe cei doi români în baza de date a poliției din Trieste. În momentul în care i-au fost solicitate actele, pasagerul român a devenit destul de nervos, ceea ce a trezit suspiciunea forțelor de ordine, scrie ilpiccolo.gelocal.it.

Suspiciunea carabinierilor  a fost confirmată în câteva minute, când colegii de la secția de poliție din Triseste le-au confirmat că pe  numele pasagerului fusese emis, în 2019, de Autoritatea judiciară Agrigentoun un ordin de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiuni contra proprietății. Cetățeanul român a fost imediat arestat și dus la închisoarea din Trieste. Bărbatul a fost pus la dispoziția autorității judiciare competente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel