Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Familia celor două românce - mamă și fiică - ucise în accident a donat organele pentru salvarea altor vieți
WhatsApp
Sfârșit de săptămână îndoliat pentru o familie de români din Italia. Două femei, mamă și fiică, au murit într-un accident rutier cumplit. Acum, rudele lor au decis ca cele două să salveze alți oameni, donându-le unele organe.

O românca în vârstă de 52 de ani și fiica sa, în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc într-un accident groaznic, produs aseară în localitatea San Gregorio di Veronella (provincia Verona).

Elena şi Roxana, mamă şi fiică, ucise în accidentul din Italia, vor da însă viață, după moarte. Rudele celor două femei au fost de acord cu donarea organelor. De la cele două victime s-au prelevat țesut osos și cornee, informează L’Arena.

Citește și: Tragedie în Italia. Două românce, mamă și fiică, au murit azi-noapte într-un grav accident rutier

Roxana Maria Iordache, 28 de ani, și mama sa Elena Viviana Grigore, 52 de ani, ambele rezidente la San Martino Buon Albergo, în Veneto, au sfârșit tragic în seara zilei de sâmbătă după ce mașina lor un autoturism marca Peugeot, s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla un tânăr italian în vârstă de 22 de ani. Acum, tânărul este cercetat pentru omor rutier.

Acum, familia celor două îndeplinește formalitățile pentru ca trupurile celor două femei să fie repatriate pentru a fi înmormântate împreună în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel