Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Ea este femeia care și-a ucis fetițele și a fugit: „Ajută-ne să o găsim”
WhatsApp
Sachithra Ninansala Fernando Dewendra Mahawaduge, femeia sinhaleză de 34 de ani care a dispărut și suspectată că și-ar fi ucis fiicele de 3 și 11 ani în adăpostul din Verona, este căutată încă de autorități. 
Italia. Ea este femeia care și-a ucis fetițele și a fugit: „Ajută-ne să o găsim”

Fetițele erau în paturile lor și au fost cel mai probabil sufocate de mama lor, care mai târziu avea să fugă pe geam. La Verona, s-a reluat căutarea femeii suspectată că și-ar fi ucis fiicele de 3 și 11 ani în adăpostul din Verona.

Trupurile neînsuflețite ale micuțelor au fost transportate la Medicină Legală pentru a li se efectua autopsia care va arăta cu exactitate cauzele morții.

Din surse de anchetă, citate de ilmessaggero.it, s-a aflat că telefonul mobil al femeii este activ, așa că acum căutările se concentrează pe ultimele apeluri efectuate și pe geolocalizare. Între timp, din Lombardia sosesc și alte unități de câini. La percheziții participă pompierii cu scafandri, polițiștii, voluntari de protecție civilă.

 

Apel pe rețelele de socializare

 

Comunitatea Sri Lankeză și de asemenea, fostul soț au lansat un apel pe rețelele de socializare publicând fotografia femeii cu numărul de telefon al sediului Poliției din Verona pentru ca persoanele care o vă să sune pentru a comunica orice informație.

Adăpostul „Mamma e Bambino” este administrată de Serviciile Sociale ale Municipiului Verona, iar femeia și cele două fiice ale ei au fost găzduite în ianuarie anul acesta, în urma unei prevederi a Tribunalului pentru Minori din Veneția.

Autopsia fetelor femeii este încă în curs, dispusă de procurorul adjunct al Veronei, Maria Federica Ormanni.

Spre deosebire de ceea ce s-a spus ieri, nu există dovezi privind o presupusă dependență de droguri a fostului soț al femeii. Mai mult, bărbatul nu are antecedente penale. El a lansat ieri un apel pe rețelele de socializare pentru ca femeia să fie găsită, cu numărul de telefon al Sediului Poliției, pentru eventuale sesizări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel